Leta påskägg!

Turf Östergötland bjuder in till att leta upp våra virtuella påskägg som vi kommer att gömma i de vanliga zonerna runt om i vårt landskap. Ett ägg är gömt i vardera Motala, Mjölby, Söderköping och Finspång. 3 respektive 4 ägg är gömda i vardera i tätorterna Norrköping och Linköping. I de senare ligger äggen inte i förorter som Linghem, Vikingstad eller Kimstad.

Tävlingen är öppen i påskveckan mellan den 24 mars – 1 april.

Gissningar på vilken zon ett ägg ligger i kan dock ske senast 2 april.

Tävlingen går till så att du varje dag tar ett antal valfria zoner. På morgonen dagen efter får du ett Mail som berättar om du besökt en eller flera zoner med ett påskägg. Typ ”Du har idag varit i en zon med ett blått påskägg”.
Beskedet om zon kommer att följa Turfsystemets registrering med datum. Kör du på natten får du själv kolla upp vilket datum som dina zontagningar gäller.

Genom att ta olika zoner varje dag kan du försöka lista ut var påskägg ligger. När du tror dig veta var ett påskägg ligger skickar du ett Mail med zonens namn och äggets färg. Till ”turfost@outlook.com Typ: ”jag tror att det blå ägget ligger i zonen entomologen”. Du måste ha varit i den zon du gissar på. Du kan köra efter hur många ägg du vill – det ökar din chans i utlottningen.

Du har bara ett försök per påskägg, om du gissar på fel zon förbrukas dina möjligheter för det ägget. (Den färgen)

Samma påskägg kan hittas av flera letande, ingen bonus för att vara först.

För att kunna vara med måste du vara medlem och du måste du anmäla dig genom att skicka ett Mail och skriva påskäggen och ditt nick till turfost@outlook.com senast den 22 mars!

obs du måste anmäla dig på mailadressen och inte genom att svara här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*