Östgöta Open med KM 2023

Den 7 oktober är det dags för årets kombinerade öppna event och klubbmästerskap. Var med och tävla i gång- eller cykelklassen i vackra Vidingsjö.

Alla turfare kan delta gratis i det öppna eventet, och får en eventmedalj i appen! De som senast den 4 oktober anmäler sig nedan, och antingen betalar 50 kr eller är medlemmar i Turf Östergötland, får även en liten goodiebag, tävlar om prisbordet, samt sitt nick i namnet på en zon. Medlemmar i Turf Östergötland deltar dessutom i klubbmästerskapet med egen resultatlista och fina vandringspris.

Betalningarna på 50 kr swishas till 123 432 77 48, med meddelande “Öppet event: Ditt_turfnick”. Alternativt så kan du bli medlem [här].

Datum och tider
Tävlingsdag är den 7 oktober 2023.

Tider för de olika heaten är:

  • Gångklassen: 11.00 – 12.00

Cykelklassen: 12.01 – 14.00

Prisutdelning:

  • Gångklassen: 12.30
  • Cykelklassen: 14.30

Stort tack till bidrag till prisborden från företagen Justwood, MIWI fotvård och begravningsbyrån Harpan

Tävlingssekretariatet öppnar kl. 10.30.

Samling & Start
Tävlingen har sin utgångspunkt från Vidingsjö motionsområde i Linköping. Det finns tillgång till duschar och toaletter där, samt gott om parkeringar för de som kommer med bil. Med busslinje 1 eller 17 från resecentrum sker avstigning vid hållplatsen Hässlegatan.

Tävlingssekretariat
Tävlingssekretariatet finns vid turfzonen ”Vidingzon”.

Det kommer också gå att hitta tävlingsledaren/sekretariatet en halvtimme innan start via Turfappen genom att leta efter avataren med namnet ”Nesse”.

Säkerhet
Allt tävlande sker på egen risk. Tävlingssekretariatet kommer vid tävlingsdagen ha ett telefonnummer för den som behöver hjälp. De tävlande i cykelklassen ska använda cykelhjälm.

Elcykel och elscooter
För att alla deltagare ska kunna tävla på samma villkor får elcykel eller elscooter inte användas vid eventet.

Den som på grund av funktionsnedsättning enbart kan använda elcykel, elscooter eller annat eldrivet fordon för att kunna delta vid eventet, kan ansöka om dispens från förbudet att använda elcykel. Skälen för ansökan ska anges. Ansökan om dispens görs till info@turfostergotland.se innan tävlingens start.

Övrigt
Kvällen avslutas på Pitcher’s i Linköping, Ågatan 57, drop-in efter kl 18. Alla är välkomna!

Alla deltagare uppmanas att kontinuerligt och senast innan start gå in och läsa på Turf Östergötlands hemsida – mer information och ändringar kan komma att presenteras där.

Tillägg:

Gåklassen kommer i år mestadels avgöras i bostadsområdet norr om Vidingsjöskogen! Det kommer att bli en tätare tävling i villaområde!

Prisbordet är tillgängligt för alla betalande deltagare. Tidigare så angavs det felaktigt att prisbordet endast var för medlemmar i Turf Östergötland.

 

Ett svar till “Östgöta Open med KM 2023”

  1. Prisbord är ju en sak om man vill betala för att delta i det, men placeringsmedaljer som ni väljer att dela ut borde inte vara beroende av om man betalar något eller är medlem utan bero på vilken placering man får. Väljer föreningen att dela ut medaljer borde det täckas av den insamlade (i förväg okända summan) eller av föreningens medlemsavgifter. Så hanteras medaljer/pokaler hos andra turfföreningar och borde även vara så hos Turf Östergötland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*